Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Kαλωσορίσατε στο νέο e-shop μας!

Πατίνι Mini Micro Deluxe

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: minimicrodeluxe
€ 95,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Το πατίνι Mini Micro Deluxe είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Χωρίς πρόβληματα.


Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και το αυξημένο όριο βάρους 35 κιλών σημαίνουν ότι οι μίνι εξερευνητές μπορούν τώρα να ξεκινήσουν νωρίτερα και να συνεχίσουν να προχωρούν περισσότερο.


Το έγχρωμο ανοδιωμένο τιμόνι όχι μόνο ξεχωρίζει από το πλήθος αλλά επιβιώνει και στα πιο σκληρά χτυπήματα.


Το Mini Deluxe διαθέτει σανίδα από εύκαμπτο PAGF (ενισχυμένο υαλοβάμβακα) και ένα λογοτυπωμένο στρώμα αντιολισθητικής σιλικόνης διπλής έγχυσης που βοηθά να κρατούν τα πόδια των παιδιών σταθερά, ακόμα και σε βρεγμένο καιρό.


Με το καινοτόμο σύστημα πέδησης που ανταποκρίνεται στο παραμικρό άγγιγμα, θερμοπλαστικά χερούλια από καουτσούκ χωρίς τοξίνες που είναι μαλακά & ισχυρά, καθώς και τροχούς από πολυουρεθάνη χωρίς τρυπήματα για ατελείωτες περιπέτειες.


Το Mini Deluxe είναι το πιο εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό πατίνι προσχολικής ηλικίας στον κόσμο.

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 2-5 Ετών
Βάρος: 1.95kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 110cm
Μέγιστο Βάρος: 35Kg

Περιγραφή

Σύστημα αλλαγής κατεύθυνσης με το σώμα

Τα παιδιά γέρνουν, και το πατίνι στρίβει με τον ίδιο τρόπο. Είναι τόσο απλό. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημά μας κάνει την οδήγηση παιχνίδι, ακόμα και για τα πολύ μικρά παιδιά. Και εδώ είναι το πραγματικά έξυπνο μέρος - τα παιδιά χτίζουν τον συντονισμό, την ισορροπία και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες καθώς πατινάρουν.

banner title

Βοηθάει τα παιδιά στο να έχουν τον έλεγχο

Το Mini Micro είναι ένα από τα ελαφρύτερα παιδικά πατίνια που υπάρχουν. Ζυγίζοντας λιγότερο από 2 κιλά σημαίνει ότι το παιδί σας μπορεί να στρίβει, να σηκώνει και να ανεβάζει ρυθμό με ευκολία - ενώ διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο.

banner title

Βάζοντας το...λουξ στο deluxe!

Ανοδιωμένο έγχρωμο στέλεχος τιμονιού για επιπλέον προστασία από τη φθορά. Επικάλυψη σιλικόνης για επιπλέον σταθερότητα στην σανίδα με η οποία είναι ενισχυμένη από υαλοβάμβακα. Εντυπωσιακό αυξημένο όριο βάρους. Και φυσικά το ρυθμιζόμενο τιμόνι μας. Η πιο εκλεπτυσμένη βόλτα στην πόλη.

banner title

Ασυμβίβαστη ασφάλεια

Τα φρένα μας έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και έχουν βαθμονομηθεί με ακρίβεια ώστε να ανταποκρίνονται στην παραμικρή πίεση με ένα απαλό σταμάτημα. Κάθε μέρος του πατινιού δοκιμάζεται διαρκώς για την απόλυτη αντοχή και την απόλυτη ασφάλεια.

banner title