Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Kαλωσορίσατε στο νέο e-shop μας!

Πατίνι Micro Speed

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: scooterspeed
€ 169,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Το Micro Speed, είναι ελαφρύ, ευέλικτο και γρήγορο - ο τέλειος σύντροφος για ταξίδια hop-on hop-off. Αλλά είναι πολύ περισσότερο από ένας φορητός φίλος. Η πραγματική διαφορά του Speed έγκειται στο ενσωματωμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών - που λειτουργεί σαν ανάρτηση σε ένα ποδήλατο για να απορροφά τα χτυπήματα στο δρόμο. Οι τροχοί των 145 χιλιοστών έχουν τέλεια αναλογία - αρκετά μεγάλοι για να κινούνται με ρυθμό, αλλά όχι τόσο μεγάλοι ώστε να συμβιβάζονται με το βάρος. Ο ευκίνητος σχεδιασμός του σημαίνει ότι το Speed είναι τέλειο από εφήβους έως ενήλικες.

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 10+ Ετών
Βάρος: 3.8kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 170cm
Μέγιστο Βάρος: 100Kg

Περιγραφή

Cool οδήγηση

Το ενσωματωμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών λειτουργεί σαν ποδήλατο για να απορροφά τα χτυπήματα στο δρόμο. Οι μεγάλοι τροχοί PU 145 mm προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα χωρίς να προσθέτουν όγκο ή βάρος. Το τελικό αποτέλεσμα - μια ομαλή, γρήγορη βόλτα.

banner title

Φορητός συνοδοιπόρος

Το ελαφρύτερο σκούτερ κατάλληλο και για ενήλικες στα 3,8 κιλά. Διπλώνει αστραπιαία. στέκεται ανεξάρτητα χάρη στο εύχρηστο stand του και μπορεί να περαστεί στον ώμο με έναν από τους έξυπνους ιμάντες μεταφοράς.

banner title

Προσαρμόστε το. Αναδιπλώστε το. Μεταφέρετε το.

Για μια μικρή βόλτα ή για μεγάλες αποστάσεις, κάθε Micro έχει σχεδιαστεί για ευκολία εν κινήσει. Με ρυθμιζόμενο τιμόνι για προσαρμοσμένη θέση οδήγησης. Άνευ ραφής σύστημα αναδίπλωσης για πρωινές μετακινήσεις. Και εύχρηστο stand για ανεξάρτητη στάση.

banner title

Φτιαγμένο για να αντοχή

Κατασκευασμένο με ανταλλακτικά που μπορούν να αντικατασταθούν, ώστε αν κάτι σπάσει να μπορεί να επισκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Για χρόνια χρήσης. Καλύτερα για σένα. Καλύτερα για το περιβάλλον.

banner title