Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια!

Πατίνι Mini Micro 3in1 Deluxe Plus - Μπλε

Πατίνι Mini Micro 3in1 Deluxe Plus - Μπλε

Πατίνι Mini Micro 3in1 Deluxe Plus - Πετρόλ

Πατίνι Mini Micro 3in1 Deluxe Plus - Πετρόλ

Πατίνι Mini Micro 3in1 Deluxe Plus - Κόκκινο Ruby

139,90 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
MMD056

- Το best seller πατίνι στον κόσμο! 
- Για παιδιά από 1 έως 5 ετών. 
- Τρεις τροχοί για μοναδική σταθερότητα. 
- Σανίδα με ενίσχυση fiberglass και πλαστικό μοτίβο για καλύτερη πρόσφυση. 
- Βάρος μόλις 1,99kg 
- Αφαιρούμενο και ρυθμιζόμενο τιμόνι (49 - 67 cm).
- Με μπάρα ελέγχου για τον γονέα.
- Στηρίγματα για τα πόδια του παιδιού
- Βραβευμένη Ελβετική σχεδίαση.

Η διαφορά του με το πατίνι MINI MICRO 3in1 DELUXE είναι ότι το DELUXE PLUS διαθέτει περπατούρα όπου ο γονέας ελέγχει το πατίνι, και 2 θέσεις για τα πόδια του παιδιού καθώς αυτό απλώς απολαμβάνει την βόλτα και εσείς είστε ήρεμοι καθώς διατηρείτε τον έλεγχο του πατινιού άνα πάσα στιγμή.

Ο μεγαλύτερος αδερφός ή αδερφή βολτάρει ήδη με το Mini Micro και οι μικρότεροι φίλοι μας θέλουν να συμμετέχουν στη διασκέδαση αλλά είναι ακόμη νωρίς;

Ανοίξτε δρόμο για το νήπιο express! Με το Mini Micro 3in1 Deluxe Plus, τώρα, και τα νήπια μπαίνουν στο παιχνίδι!


Το Mini Micro 3in1 είναι ένα πολυλειτουργικό όχημα που μπορούν να απολαύσουν όλα τα παιδιά από την ηλικία των 12 μηνών έως και 5 ετών σε τρία διαφορετικά στάδια:

1ο Στάδιο

Η διασκέδαση ξεκινάει για παιδιά από 1 έτους που μπορούν να χρησιμοποιούν το Mini Micro με το κάθισμα στην χαμηλότερη θέση ως ένα μείγμα scooter - περπατούρας. Το νήπιο μαθαίνει να στρίβει το όχημά του μέσω της μεταφοράς βάρους του σώματος με μικρή κλίση προς τα δεξιά και αριστερά. Με τον τρόπο αυτό, μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, βελτιώνονται σημαντικά οι κινητικές του δεξιότητες και αναπτύσσεται η αίσθηση της ισορροπίας.

2ο Στάδιο

Μετά από μερικούς μήνες, όταν το παιδί αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την χρήση του οχήματος και ελέγχει καλύτερα το σώμα του, προσθέτουμε την περπατούρα και τα πατάκια και το πατίνι ελέγχεται από τον γονέα.

3ο Στάδιο

Όταν το παιδί βρίσκεται στην ηλικία των 2 – 2.5 ετών και σε ύψος περίπου 70cm, αφαιρούμε τα πατάκια, την περπατούρα και το κάθισμα και έχουμε το αγαπημένο μας Mini Micro Deluxe!

Ασφάλεια

Η ασφάλεια που προσφέρει το Mini Micro κατά την ανάβαση είναι μοναδική!
Η πιθανότητες πτώσης του παιδιού είναι ελάχιστες λόγω των τριών τροχών του πατινιού που παρέχουν ασύγκριτη σταθερότητα και ισσοροπία.

Η βάση του είναι κατασκευασμένη από μαλακό πλαστικό και ενισχυμένη με plexiglass μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού. Το τιμόνι του Mini Micro σε σχήμα Τ-bar είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα ώστε το παιδί να μη χρησιμοποιεί το πατίνι εν αγνοία σας. Τα χερούλια του τιμονιού του Mini Micro είναι κατασκευασμένα από οικολογικό, υποαλλεργικό υλικό απόλυτα ασφαλές ακόμη και αν το παιδί φέρει το χερούλι σε επαφή με το στόμα του.

Βραβεία

 Το Mini Micro 3in1 βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο "Toy Award 2012" ως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς παγκοσμίως.

logo
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και νέα είδη Micro!
Κουπόνι: df56s5d8