Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια!

Πατίνι Mini2Go Deluxe Plus - Φούξια

Πατίνι Mini2Go Deluxe Plus - Μπλε

139,90 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
MMD034
Κατάλληλο για νήπια και παιδιά από 1 έως και 5 ετών
Πολυμορφικό όχημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως περπατούρα και ως πατίνι Mini Micro
Αποσπώμενος, συρταρωτός αποθηκευτικός χώρος για την φύλαξη και μεταφορά αντικειμένων
Το μόναδικό Mini με ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού
Βραβευμένη, Ελβετική σχεδίαση
Mini2Go Awards

Το mini2go αποτελεί την τελευταία καινοτομία της Micro® για νήπια και παιδιά από 12 μηνών έως και 5 ετών.
Το νέο πολυλειτουργικό όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 3 διαφορετικές μορφές:


  • περπατούρα με αποθηκευτικό χώρο

  • περπατούρα χωρίς αποθηκευτικό χώρο

  • Mini Micro scooter με ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιούΑκολουθώντας την φιλοσοφία στρέψης των μοντέλων Mini Micro, Mini3in1 και Maxi Micro, το mini2go διαθέτει δύο τροχούς μπροστά και έναν τροχό πίσω, δίνοντας την δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και την κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από την διασκέδαση και το παιχνίδι, το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες, το συνολικό συντονισμό του σώματός του και την ισορροπία του.
Το mini2go διαθέτει αφαιρούμενο, συρταρωτό αποθηκευτικό χώρο που επιτρέπει στα παιδιά να μεταφέρουν τα παιχνίδια, τα σνακς, τα ποτά ή και τα ρούχα τους πάντα και παντού με ευκολία και απόλυτη προστασία κάτω από το κάθισμα.


Το διαφανές “συρτάρι” ζυγίζει μόλις μερικά γραμμάρια και μπορεί να αφαιρεθεί και να ξανατοποθετηθεί πανεύκολα οποιαδήποτε στιγμή από το παιδί ώστε να έχει άνετη πρόσβαση στα αντικείμενα που μεταφέρει ή να το αφαιρέσει αν δεν επιθυμεί να μεταφέρει χρήσιμα ή αγαπημένα αντικείμενα στην βόλτα του.
Οι επιλογές που προσφέρει το mini2go δεν σταματούν εδώ: αφαιρώντας τον αποθηκευτικό χώρο και το κάθισμα, μπορεί να μετατραπεί σε Mini Micro με ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού, χαρακτηριστικό που διαθέτει μόνο το mini2go στην κατηγορία Mini.


Το ύψος του τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί από 49 έως και 67 εκατοστά επιτρέποντας να χρησιμοποιηθεί από νήπια και παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως και 5 ετών.
Η μεταφορά του mini2go είναι πανεύκολη καθώς όλα τα μέρη του (κάθισμα, “συρτάρι”, τιμόνι) είναι ελαφρυά και αφαιρούμενα ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο.
Χωρίς καμιά αμφιβολία, το mini2go αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση διασκέδασης και πολυμορφίας που έχει δημιουργηθεί ποτέ για μικρά παιδιά.


logo
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και νέα είδη Micro!
Κουπόνι: df56s5d8