Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια!  
 

Αποστολή & Παράδοση Παραγγελιών

Αποστολή & Παράδοση Παραγγελιών

Χρόνος Αποστολής

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο micro-scooters.gr έως τις 14:00 εντός εργάσιμης ημέρας, παραδίδονται στην εταιρεία courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα ενώ εκείνες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 εντός εργάσιμης ημέρα παραδίδονται στην εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 έως και τις 18:00.
Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας ημέρα Σάββατο , μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας καλώντας στο 216 700 3277 ώστε να δηλώσετε το αίτημά σας και να ορίσετε τις σχετικές λεπτομέρειες παράδοσης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών προς περιοχές εντός Αττικής είναι 1 – 2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας ενώ ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών προς την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Στους παραπάνω χρόνους παράδοσης εξαιρούνται οι νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες ο χρόνος παράδοσης ορίζεται έως και 5 εργάσιμες ημέρες.
Η SCOOTERISE δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας του πελάτη στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Η παραγγελία έχει παραληφθεί από την εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών.
  • Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον πελάτη (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σχετικά με την παραγγελία ή με την πληρωμή της (πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά καταχωρημένα ή ενημερωμένα).
  • Σε περίπτωσεις αδυναμίας παράδοσης ή άρνηση παραλαβής οπότε ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με την εταιρεία ταχυμεταφορών και τον ορισμό τρόπου και χρόνου παραλαβής της παραγγελίας.

Τρόποι Αποστολής / Παράδοσης

Οι παραγγελίες με προορισμό παράδοσης εντός Αττικής μπορεί αποσταλούν και να παραδοθούν είτε από συνεργάτη της εταιρείας SCOOTERISE είτε μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας Speedex.
Οι παραγγελίες με προορισμό παράδοσης την υπόλοιπη Ελλάδα μπορεί αποσταλούν και να παραδωθούν μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας Speedex ανάλογα με τον προορισμό αποστολής.
Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο και βάρος προτείνεται η παράδοση με μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση δεν δίνεται η δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποείτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

logo
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και νέα είδη Micro!
Κουπόνι: df56s5d8