Ηλεκτρικά Πατίνια

Ηλεκτρικά Scooter & Πατίνια για παιδιά και ενήλικες!

Το τέλειο όχημα, με μηδενικές εκπομπές Co2 που σας πάει παντού!

Το ηλεκτρικό πατίνι (scooter) αποτελεί τεχνολογία αιχμής, χωράει παντού με εργονομική σχεδίαση και μπορεί να γίνει ένα πρακτικό μέσο μετακίνησης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Τα ηλεκτρικά σκούτερ (πατίνια) λειτουργούν με μπαταρία ιόντων λιθίου, φορτίζονται πλήρως σε 3 μόνο ώρες και μπορούν να διανύσουν από 7 μέχρι 25 χιλιόμετρα!

Περισσότερα

Ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια

Ο τομέας «ασφάλεια» είναι υψίστης σημασίας για την Micro®, η οποία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να συνδυάσει τις βέλτιστες διαστάσεις, με καινοτόμα τεχνολογία, βελτιωμένη άνεση και άριστες προδιαγραφές.

Τα λάστιχα με τις ειδικές αντιολισθητικές επιφάνειες, η εργονομία σκελετού και η εξαιρετική απόδοση, προσφέρουν μια δυναμική εμπειρία οδήγησης που ολοένα αναβαθμίζεται!

Άνεση και καινοτομία

Υλικά κατασκευής που απορροφούν τους κραδασμούς, ακόμα και σε ανώμαλες επιφάνειες, χωρίς κίνδυνο. Οι προδιαγραφές και το στυλ τους μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο active urban αναβάτες!

Βρείτε τα scooter της συλλογής μας σε πολύ καλές τιμές και προσφορές. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τα ηλεκτρικά scooter δεν χρειάζονται δίπλωμα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οι ενήλικες για τις μετακινήσεις τους σε μία πολύβουη πόλη ή στην ήσυχη εξοχή, με άνεση και ευελιξία.

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση