Ηλεκτρικό Scooter Micro - Condor Ι

Κανονική τιμή 999,00 € Ειδική Τιμή 500,00 €
Διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
EM0016

Το Micro Condor είναι η λύση μας για ανθρώπους που έχουν βαρεθεί την καθημερινή μετακίνηση σε μια γεμάτη αμαξοστοιχία και αντ 'αυτού θα προτιμούσαν να κάνουν μια υπαίθρια βόλτα μέχρι τη δουλειά τους.

Χάρη στη μεγάλη μπαταρία και την άνεση της οδήγησης, μπορείτε να κάνετε  αβίαστα διαδρομές άνω των δέκα χιλιομέτρων (μεχρι και 20χλμ!) . Αυτό το σκούτερ υψηλού επιπέδου είναι το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ στον κόσμο στην κατηγορία του αφού ζυγίζει μόλις 10.8kg! . Εκτός από αυτό, η χρήση της μοναδικής αμφίδρομης λαβής συστροφής κάνει την οδήγηση του εύκολη  και αποτελεσματική. Ο έξυπνος συνδυασμός του πυρήνα αφρού EVA στον μπροστινό τροχό και η ταινία λαβής στο deck απορροφούν κρούσεις και κραδασμούς, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να το οδηγήσετε σε οποιαδήποτε ανώμαλη επιφάνεια.

Το Micro Condor είναι ένα σκούτερ υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετική απόδοση και άνεση, ακόμα και για μεγάλες αποστάσεις στην αστική ζούγκλα!

Επιπλέον, για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών και προτιμήσεων του αναβάτη, το πατίνι προγραμματίζεται εύκολα σε ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

 

Pedestrian Mode: 250 W / 6 km/h

Eco mode: 250 W / 20 km/h

Sport mode: 350 W / 25 km/h

Active mode: 500 W / 25 km/h

 

 " Δυνατότητα αγοράς με 12 άτοκες δόσεις "

Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Black
Ηλικία 7+
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη 100 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ηλεκτρικό Scooter Micro - Condor Ι
Η Βαθμολογία σας