Παιδικό Ηλεκτρικό Scooter Micro - Sparrow (USED)

Κανονική τιμή 395,00 € Ειδική Τιμή 237,00 €
Εξαντλημένο
SKU
EM0017-used
κανένα

Το Micro Sparrow είναι το πρώτο ηλεκτρικό υβριδικό σκούτερ για παιδιά ηλικίας από 8 ετών. Εξαιρετικά σχεδιασμένο και ανθεκτικό για να διασφαλίσει ότι το παιδί σας είναι ασφαλές και προστατευμένο κατά την οδήγηση.

Το Micro Sparrow μπορεί να κινηθεί είτε με τον ηλεκτρικό κινητήρα είτε με συμβατική δύναμη ώθησης, δυο λειτουργίες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δεν υπάρχει γκάζι στο Sparrow που σημαίνει ότι το παιδί μπορεί να αυξήσει σταδιακά την ταχύτητα, δίνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου, με χρόνο φόρτισης τις 3 ώρες, που έχει εμβέλεια 7 χιλιομέτρων με έως 100 κιλά βάρος αναβάτη. Το πίσω φρένο τριβής σημαίνει ότι το παιδί σας μπορεί να σβήσει τον κινητήρα ανά πάσα στιγμή, μετατρέποντάς το σε κανονικό σκούτερ ώθησης.

Ο κινητήρας του μπορεί να επιταχύνει έως 15 χιλιόμετρα/ώρα, για απόσταση έως και 7 χιλιομέτρα. Το Micro Sparrow είναι το ιδανικό πατίνι πόλης σχεδιασμένο να θυμίζει ένα freestyle σκούτερ.

Οι οδηγοί μπορούν να πάρουν αυτό το εύχρηστο σκούτερ και να το οδηγήσουν εύκολα παντού.

Το Micro Sparrow είναι το ελαφρύτερο παιδικό ηλεκτρικό scooter  με βάρος μόνο 5 κιλών. 'Ενα ακόμα έξυπνο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό είναι η χρήση του ελέγχου κίνησης.

Το Micro Sparrow είναι ιδανικό για παιδιά που αγαπούν την ανθεκτικότητα και το σχεδιασμό  ενός freestyle σκούτερ αλλά ταυτόχρονα θέλουν να γνωρίσουν και την αίσθηση οδήγησης ενός ηλεκτρικού σκούτερ.

Παροχή ανταλλακτικών και service για όλα τα μέρη του Sparrow.

Καινοτόμος σχεδιασμός για τις καινούριες περιπέτειες που έρχονται! Φόρεσε το κράνος σου και ξεκίνα την εξερεύνηση!

Με τη διασφάλιση της Ελβετικής ποιότητας Micro.

* Δυνατότητα αγοράς με 12 άτοκες δόσεις

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Black/Grey
Ηλικία 7+
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη 100 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Παιδικό Ηλεκτρικό Scooter Micro - Sparrow (USED)
Η Βαθμολογία σας