Παιδικά Πατίνια

Παιδικά Σκούτερ - Πατίνια Με Δυο ή Τρεις Ρόδες

Τα παιδιά αγαπούν τη δράση, την ελευθερία, την ταχύτητα, γι’ αυτό το παιδικό πατίνι scooter θα αποτελέσει ένα super δώρο για αυτά. Η πατενταρισμένη κατασκευή του Mini Micro, με δύο τροχούς μπροστά και έναν τροχό πίσω, δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από το παιχνίδι, το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες, το συνολικό συντονισμό του σώματός του και την ισορροπία του. Τα παιδικά Mini Micro και Maxi Micro scooters είναι ευέλικτα και ελαφριά με άριστες προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας.

Περισσότερα

Ποιότητα που σπάει ρεκόρ!

Τα παιδικά σκούτερ της Micro, υποβάλλονται σε συνεχείς δοκιμές από μηχανικούς, πριν την κυκλοφορίας τους και η σχεδίασή τους γίνεται σε συνεργασία με παιδιάτρους της Ελβετίας, εξειδικευμένους σε θέματα κινητικής ιατρικής και σωματικής διάπλασης. Οι συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες πιστοποίησης όπως η TÜV και Intertek, συνδράμουν στην επιτυχημένη αυτή προσπάθεια, ώστε το προϊόν που θα κυκλοφορήσει να είναι πραγματικά ασυναγώνιστο.

Το τρίτροχο παιδικό πατίνι (mini & maxi), με μοναδική πρόσφυση και κύλιση αφού διαθέτουν την καλύτερη ποιότητα ρουλεμάν. Τα παιδικά πατίνια της συλλογής μας, είναι σχεδιασμένα ώστε ακόμα και ο μικρός αναβάτης ενός έτους να το καβαλάει με ασφάλεια και ευχαρίστηση!

Χαρούμενα παιδιά - Σίγουροι γονείς

Το παιχνίδι με το πατίνι micro είναι ανέμελο και μπορεί να διαρκεί για ώρες, απασχολώντας το παιδί με εκπαιδευτικό υπόβαθρο, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες του συντονισμού και της ισορροπίας. Και όλα αυτά, με πιστοποιημένη και αδιαμφισβήτητη ασφάλεια Micro.

Η πρωτοπόρα σχεδίαση και η απαράμιλλη ποιότητα, διαρκεί για πάντα, αφού το πιστοποιημένο after sales service της Micro, εξασφαλίζει άμεση εξυπηρέτηση και επισκευή σε όποιο μέρος του scooter χρειάζεται επισκευή όπως φρένο, τιμόνι, ρουλεμάν, ελατήρια και ρόδες.

Η επιλογή του κατάλληλου παιδικού σκούτερ είναι ζωτικής σημασίας, γι’ αυτό είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις / απορίες.

Στην σειρά Deluxe θα βρείτε και κάποια από τα best seller παγκοσμίως!

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-9 από 56

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-9 από 56

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση