Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής


Πιστωτική Κάρτα μέσω PayPal Express

Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελίας σας μέσω PayPal Express, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας», θα μεταφερθείτε στην σελίδα του PayPal όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας ακολουθώντας τις οδηγίες του PayPal.

Με την υπηρεσία PayPal Express μπορείτε να πληρώσετε μέσω της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή ή η δημιουργία λογαριασμού στην υπηρεσία PayPal.

Εφόσον η συναλλαγή είναι επιτυχής, θα μεταφερθείτε πίσω στην σελίδα μας και θα σας αποσταλεί αυτοματοποιημένο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.


Αντικαταβολή

Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελίας σας μέσω αντικαταβολής, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στον courier της ταχυμεταφορικής εταιρείας Speedex ή στον συνεργάτη της εταιρείας μας που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας.

Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολή παρέχεται από την SCOOTERISE με 1.99€ επιπλέον.

Η αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές με ογκώδη ή βαριά αντικείμενα που αναλαμβάνει πρακτορείο μεταφορών.


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε το αντίτιμο της παραγγελίας επιλέγοντας να κάνετε κατάθεση αυτού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ Δικαιούχος: SCOOTERISE IKE | Αρ. Λογαριασμού: 715/001903-85 | IBAN: GR45 0110 7150 0000 7150 0190 385

EUROBANK EFG Δικαιούχος: SCOOTERISE IKE  | Αρ. Λογαριασμού: 0026.0031.36.0200832756 | IBAN: GR2202600310000360200832756

ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δικαιούχος: SCOOTERISE IKE  | Αρ. Λογαριασμού: 5052101229546  | IBAN: GR36 0172 0520 0050 5210 1229 546.

ALPHA BANK Δικαιούχος: SCOOTERISE IKE  | Αρ. Λογαριασμού: 149002002018830 | ΙΒΑΝ: GR7801401490149002002018830

Αμέσως μετά την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης ή μεταφοράς μέσω e-banking, παρακαλούμε, να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@micro-scooters.gr. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μετά την παραλαβή του αποδεικτικού κατάθεσης.


Πληρωμή στο Κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή της.

Σημείωση:

Σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από την 01-01-2013 τα παραστατικά από €3.000 και άνω προς ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και επαγγελματίες / επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης) εξοφλούνται μόνο:

  • με κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρταΑποστολή & Παράδοση ΠαραγγελιώνΧρόνος Αποστολής


Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο micro-scooters.gr έως τις 14:00 εντός εργάσιμης ημέρας, παραδίδονται στην εταιρεία courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα ενώ εκείνες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 εντός εργάσιμης ημέρα παραδίδονται στην εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 έως και τις 18:00.

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας ημέρα Σάββατο , μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας καλώντας στο 216 700 3277 ώστε να δηλώσετε το αίτημά σας και να ορίσετε τις σχετικές λεπτομέρειες παράδοσης.


Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών προς περιοχές εντός Αττικής είναι 1 – 2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας ενώ ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών προς την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Στους παραπάνω χρόνους παράδοσης εξαιρούνται οι νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες ο χρόνος παράδοσης ορίζεται έως και 5 εργάσιμες ημέρες.

Η SCOOTERISE δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας του πελάτη στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Η παραγγελία έχει παραληφθεί από την εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών.
  • Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον πελάτη (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σχετικά με την παραγγελία ή με την πληρωμή της (πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά καταχωρημένα ή ενημερωμένα).
  • Σε περίπτωσεις αδυναμίας παράδοσης ή άρνηση παραλαβής οπότε ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με την εταιρεία ταχυμεταφορών και τον ορισμό τρόπου και χρόνου παραλαβής της παραγγελίας.


Τρόποι Αποστολής / Παράδοσης

Οι παραγγελίες με προορισμό παράδοσης εντός Αττικής μπορεί αποσταλούν και να παραδοθούν είτε από συνεργάτη της εταιρείας SCOOTERISE είτε μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας Speedex.

Οι παραγγελίες με προορισμό παράδοσης την υπόλοιπη Ελλάδα μπορεί αποσταλούν και να παραδωθούν μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας Speedex ανάλογα με τον προορισμό αποστολής.

Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο και βάρος προτείνεται η παράδοση με μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση δεν δίνεται η δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποείτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.


Κόστος μεταφορικών

Για παραγγελίες έως 79,89€, το κόστος αποστολής είναι 1,99€. Για παραγγελίες από 79,90€ και άνω, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Πληρωμή μέσω Klarna σε 3 δόσεις. Άτοκα.

Απολαύστε την ευελιξία της Klarna. Αγοράστε ό,τι επιθυμείτε στο check-out του online καταστήματος μας και πληρώστε σε 3 δόσεις χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ισχύει μόνο για αγορές άνω των 35€.