Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Εταιρική Ταυτότητα

Micro Scooters: Tο πιο δημοφιλές brand της αγοράς από το 1996 στον κόσμο των σκούτερ, που έχει καταγράψει πάνω από 10.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως!

Τα Scooter ανήκουν σε έναν από τους πιο οικολογικούς και ευχάριστους τρόπους μετακίνησης, έχοντας πολλούς fans σε όλο τον κόσμο. Τα πατίνια-σκούτερ που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Μicro-scooters (το επίσημο online store της Micro® στην Ελλάδα) θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, με την πρωτοποριακή τους καινοτομία και την υψηλή ποιότητά κατασκευής τους, η οποία ελέγχεται συνέχεια από τους τεχνικούς της Micro®.

Επιλέξτε μοντέρνα πατίνια με δύο ή τρεις τροχούς και μετακινηθείτε στην πόλη εξοικονομώντας χρόνο, με αυτούς τους ακούραστους συνοδοιπόρους, που δεν θα σας προδώσουν ποτέ!

Απώτερος στόχος μας να δώσουμε μία άλλη διάσταση στην έννοια “Αστική Μετακίνηση” «Urban Mobility» για όλη την οικογένεια, συμβάλλοντας σε μία πιο άνετη και ευέλικτη καθημερινότητα, με γνώμονα την ποιότητα και το καλά μελετημένο Ελβετικό design της Micro.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των scooter για κάθε ηλικία, η Micro είναι συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας, με παραπάνω από 50 διαφορετικούς τύπους scooter! Από τα πολυαγαπημένα mini micro και maxi micro με εκατομμύρια πιστούς fan ανά τον κόσμο, καινοτομία σε πατίνια freestyle, πατίνια με ρόδες που απορροφούν τους κραδασμούς, την εφεύρεση του πρώτου πατινιού-βαλίτσας, καρότσια για την βόλτα με βάρος κάτω από δύο κιλά αλλά και άλλες ευρεσιτεχνίες που καθιστούν την Micro την καλύτερη επιλογή σε πατίνια για μικρούς και μεγάλους.

Στο online shop της micro-scooters.gr εξασφαλίζουμε για εσάς την χαμηλότερη τιμή στην μέγιστη ποιότητα σε πατίνια micro και συναφή αξεσουάρ.

Η Micro Mobility Ελλάδος αποτελεί brand του ομίλου εταιρειών Scooterise / WATobject