Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Πατίνι Mini Micro Deluxe Αναδιπλούμενο LED

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: minimicrodeluxefoldable
€ 119,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Το πολυλειτουργικό μας mini Micro είναι τώρα ακόμα πιο ευέλικτο - με ένα σύστημα αναδίπλωσης με ένα κλικ που κάνει τη μεταφορά και την αποθήκευση παιχνιδάκι.


Το έγχρωμο ανοδιωμένο τιμόνι όχι μόνο ξεχωρίζει από το πλήθος αλλά επιβιώνει και στα πιο σκληρά χτυπήματα.


Το Mini Foldable έχει μια πλάκα ποδιού κατασκευασμένη από εύκαμπτο PAGF (ενισχυμένο υαλοβάμβακα) και λογότυπο αντιολισθητικής σιλικόνης διπλής έγχυσης που βοηθά να κρατούν τα πόδια των παιδιών σταθερά, ακόμα και σε βρεγμένο καιρό. Με το καινοτόμο σύστημα πέδησης που ανταποκρίνεται στο παραμικρό άγγιγμα, θερμοπλαστικά χειρολαβή από καουτσούκ χωρίς τοξίνες που είναι μαλακά αλλά ισχυρά και τροχούς από πολυουρεθάνη χωρίς τρυπήματα για ατελείωτες περιπέτειες.


Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και το αυξημένο όριο βάρους 50 κιλών σημαίνουν ότι οι μίνι εξερευνητές μπορούν τώρα να ξεκινήσουν νωρίτερα και να συνεχίσουν να προχωρούν περισσότερο.


Με έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης για απρόσκοπτη αναδίπλωση και άνοιγμα οποιαδήποτε στιγμή.


Τώρα πραγματικά δεν υπάρχουν όρια στα που μπορεί να οδηγήσει ένα Mini Micro τους μικρούς σας τυχοδιώκτες.


Εντός της συσκευασίας θα βρείτε ΔΩΡΟ 1 set ρόδες LED. Το προιον έρχεται σε εσάς με τις κλασσικές ρόδες άνευ LED και μπορείτε πολύ εύκολα με το κλειδί allen (allen key) που σας παρέχετε να τις ενσωματώσετε όποτε επιθυμείτε.

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 2-5 Ετών
Βάρος: 2.1kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 110cm
Μέγιστο Βάρος: 50Kg

Περιγραφή

Δίπλωμα με ένα κλικ

Με ένα κλικ το Foldable Deluxe μας διπλώνει σε ένα ελαφρύ δέμα που μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα. Για hop on - hop off βόλτες. Για σπίτια χωρίς ακαταστασία. Για την ελευθερία να μεταφέρετε το Micro σας οπουδήποτε. Με μηδενικό συμβιβασμό στη βόλτα που αγαπούν τα παιδιά.

banner title

Σύστημα αλλαγής κατεύθυνσης με το σώμα

Τα παιδιά γέρνουν, και το πατίνι στρίβει με τον ίδιο τρόπο. Είναι τόσο απλό. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημά μας κάνει την οδήγηση παιχνίδι, ακόμα και για τα πολύ μικρά παιδιά. Και εδώ είναι το πραγματικά έξυπνο μέρος - τα παιδιά χτίζουν τον συντονισμό, την ισορροπία και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες καθώς πατινάρουν.

banner title

Βάζοντας το...λουξ στο deluxe!

Ανοδιωμένο έγχρωμο στέλεχος τιμονιού για επιπλέον προστασία από τη φθορά. Επικάλυψη σιλικόνης για επιπλέον σταθερότητα στην σανίδα με η οποία είναι ενισχυμένη από υαλοβάμβακα. Εντυπωσιακό αυξημένο όριο βάρους. Και φυσικά το ρυθμιζόμενο τιμόνι μας. Η πιο εκλεπτυσμένη βόλτα στην πόλη.

banner title

Φτιαγμένο για να αντοχή

Κατασκευασμένο με ανταλλακτικά που μπορούν να αντικατασταθούν, ώστε αν κάτι σπάσει να μπορεί να επισκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Για χρόνια χρήσης. Καλύτερα για σένα. Καλύτερα για το περιβάλλον.

banner title

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι εξαιρετικά εύκολο να διπλώσετε αυτό το σκούτερ. Δείτε το βίντεό μας που σας δείχνει πώς να το κάνετε

Λόγω του μοναδικού τρόπου που η αναδιπλούμενη λαβή προσαρμόζεται στο μίνι, αυτό δεν επιτρέπει την αφαίρεση της λαβής και την τοποθέτηση του καθίσματος.

Οδηγήστε με ασφάλεια με τη σειρά μας από κράνη, κουδούνια και φώτα. Εξερευνήστε τα αξεσουάρ

Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών για το Mini Deluxe LED μας - καλέστε μας στο 213 0426575 ή αγοράστε τα ηλεκτρονικά

Συνιστούμε πάντα στα παιδιά να φορούν κράνη όταν κάνουν σκούτερ. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά αξεσουάρ για να βοηθήσουμε τα παιδιά να διασφαλίσουν ότι τα βλέπουν και τα ακούνε όταν βγαίνουν στο σκούτερ τους. Εξερευνήστε όλα τα αξεσουάρ

Κάθε προϊόν Micro έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί. Δείξτε του λίγη αγάπη και θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Επισκεφτείτε τον εύχρηστο οδηγό μας TLC για να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σκούτερ σας