Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Πατίνι Mini Micro Deluxe LED

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: minimicrodeluxeled
€ 105,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Το πατίνι Mini Micro Deluxe LED είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Χωρίς πρόβληματα.


Οι φωτιζόμενοι τροχοί LED ενισχύουν την ορατότητα και την διασκέδαση.


Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και το αυξημένο όριο βάρους 35 κιλών σημαίνουν ότι οι μίνι εξερευνητές μπορούν τώρα να ξεκινήσουν νωρίτερα και να συνεχίσουν να προχωρούν περισσότερο.


Το έγχρωμο ανοδιωμένο τιμόνι όχι μόνο ξεχωρίζει από το πλήθος αλλά επιβιώνει και στα πιο σκληρά χτυπήματα.


Το Mini Deluxe διαθέτει σανίδα από εύκαμπτο PAGF (ενισχυμένο υαλοβάμβακα) και ένα λογοτυπωμένο στρώμα αντιολισθητικής σιλικόνης διπλής έγχυσης που βοηθά να κρατούν τα πόδια των παιδιών σταθερά, ακόμα και σε βρεγμένο καιρό.


Με το καινοτόμο σύστημα πέδησης που ανταποκρίνεται στο παραμικρό άγγιγμα, θερμοπλαστικά χερούλια από καουτσούκ χωρίς τοξίνες που είναι μαλακά & ισχυρά, καθώς και τροχούς από πολυουρεθάνη χωρίς τρυπήματα για ατελείωτες περιπέτειες.


Το Mini Deluxe LED είναι το πιο εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό πατίνι προσχολικής ηλικίας στον κόσμο.

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 2-5 Ετών
Βάρος: 1.9kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 110cm
Μέγιστο Βάρος: 50Kg

Περιγραφή

Τροχοί LED

Φώτα που δεν χρειάζονται μπαταρίες και δεν τελειώνουν ποτέ; Απίστευτο και όμως αληθινό! Τα έξυπνα επαγωγικά LED μας τροφοδοτούνται από την ενέργεια που δημιουργούν τα παιδιά καθώς πατινάρουν - παράγοντας φως για να προσθέσει λίγη μαγεία στα ταξίδια και να κρατήσει τα παιδιά ασφαλή τις πιο σκοτεινές μέρες.

banner title

Σύστημα αλλαγής κατεύθυνσης με το σώμα

Τα παιδιά γέρνουν, και το πατίνι στρίβει με τον ίδιο τρόπο. Είναι τόσο απλό. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημά μας κάνει την οδήγηση παιχνίδι, ακόμα και για τα πολύ μικρά παιδιά. Και εδώ είναι το πραγματικά έξυπνο μέρος - τα παιδιά χτίζουν τον συντονισμό, την ισορροπία και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες καθώς πατινάρουν.

banner title

Βάζοντας το...λουξ στο deluxe!

Ανοδιωμένο έγχρωμο στέλεχος τιμονιού για επιπλέον προστασία από τη φθορά. Επικάλυψη σιλικόνης για επιπλέον σταθερότητα στην σανίδα με η οποία είναι ενισχυμένη από υαλοβάμβακα. Εντυπωσιακό αυξημένο όριο βάρους. Και φυσικά το ρυθμιζόμενο τιμόνι μας. Η πιο εκλεπτυσμένη βόλτα στην πόλη.

banner title

Ασυμβίβαστη ασφάλεια

Τα φρένα μας έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και έχουν βαθμονομηθεί με ακρίβεια ώστε να ανταποκρίνονται στην παραμικρή πίεση με ένα απαλό σταμάτημα. Κάθε μέρος του πατινιού δοκιμάζεται διαρκώς για την απόλυτη αντοχή και την απόλυτη ασφάλεια.

banner title

Συχνές Ερωτήσεις

Φωτισμένοι τροχοί LED, Lean-to-steer με σταθερότητα σε τρεις τροχούς, ρυθμιζόμενο τιμόνι, ανοδιωμένο στέλεχος τιμονιού, αντιολισθητική σανίδα από σιλικόνη.

Το Mini Deluxe LED είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Tο Mini Deluxe LED διαθέτει ρυθμιζόμενο τιμόνι - έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να ξεκινήσουν το σκούτερ ακόμα νωρίτερα - για αναβάτες ύψους από 80 έως 110 cm.

Το Mini Classic και το Mini Deluxe LED είναι και τα δύο ιδανικά για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών - με τον έξυπνο μηχανισμό μας για να κατευθύνουμε. Το κομψό Mini Deluxe LED έχει πασπαλίσει με ακόμα περισσότερη Micro μαγεια : φωτιζόμενοι τροχοί LED, αυξημένο όριο βάρους αναβάτη 35 kg (Classic - 20 kg), ρυθμιζόμενο τιμόνι για αναβάτες ύψους από 80 έως 110 cm (Classic - ελάχιστο ύψος 110 cm), σούπερ ανθεκτικό ανοδιωμένο στέλεχος τιμονιου , έξτρα αντιολισθιτική σανιδα από σιλικόνη.

Επισκεφτείτε τον οδηγό σύγκρισης μας

Οδηγήστε με ασφάλεια με τη σειρά μας από κράνη, κουδούνια και φώτα. Εξερευνήστε τα αξεσουάρ

Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών για το Mini Deluxe LED μας - καλέστε μας στο 213 0426575 ή αγοράστε τα ηλεκτρονικά

Δείτε τη εύχρηστη σειρά βίντεο με οδηγίες

Συνιστούμε πάντα στα παιδιά να φορούν κράνη όταν κάνουν σκούτερ. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά αξεσουάρ για να βοηθήσουμε τα παιδιά να διασφαλίσουν ότι τα βλέπουν και τα ακούνε όταν βγαίνουν στο σκούτερ τους. Εξερευνήστε όλα τα αξεσουάρ

Κάθε προϊόν Micro έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί. Δείξτε του λίγη αγάπη και θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Επισκεφτείτε τον εύχρηστο οδηγό μας TLC για να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σκούτερ σας.