Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Πατίνι Mini Micro Deluxe Magic LED

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: minimicrodeluxemagicled
€ 115,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Το πατίνι Mini Micro Deluxe Magic LED είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Χωρίς πρόβληματα.


Μόλις το παιδί σας αγγίξει το τιμόνι του Mini Micro Deluxe Magic, ο ενσωματωμένος αισθητήρας αφής κάνει τα φώτα LED στο τιμόνι να λάμπουν σε πέντε διαφορετικά χρώματα.


Αυτό όχι μόνο αυξάνει τον παράγοντα διασκέδασης, αλλά και την ορατότητα και την ασφάλεια στο σκοτάδι.


Οι φωτιζόμενοι τροχοί LED ενισχύουν την ορατότητα και την διασκέδαση.


Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και το αυξημένο όριο βάρους 35 κιλών σημαίνουν ότι οι μικροί εξερευνητές μπορούν τώρα να ξεκινήσουν νωρίτερα και να συνεχίσουν να προχωρούν περισσότερο.


Το έγχρωμο ανοδιωμένο τιμόνι όχι μόνο ξεχωρίζει από το πλήθος αλλά επιβιώνει και στα πιο σκληρά χτυπήματα.


Το Mini Deluxe διαθέτει σανίδα από εύκαμπτο PAGF (ενισχυμένο υαλοβάμβακα) και ένα λογοτυπωμένο στρώμα αντιολισθητικής σιλικόνης διπλής έγχυσης που βοηθά να κρατούν τα πόδια των παιδιών σταθερά, ακόμα και σε βρεγμένο καιρό.


Με το καινοτόμο σύστημα πέδησης που ανταποκρίνεται στο παραμικρό άγγιγμα, θερμοπλαστικά χερούλια από καουτσούκ χωρίς τοξίνες που είναι μαλακά & ισχυρά, καθώς και τροχούς από πολυουρεθάνη χωρίς τρυπήματα για ατελείωτες περιπέτειες.


Το Mini Magic LED είναι το πιο εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό πατίνι προσχολικής ηλικίας στον κόσμο.

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 2-5 Ετών
Βάρος: 1.9kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 110cm
Μέγιστο Βάρος: 50Kg

Περιγραφή

Φώτα τιμονιού που ενεργοποιούνται με την αφή!

Τα εντυπωσιακά νέα μας τιμόνια φωτίζονται όταν τα αγγίζετε - λάμποντας σε πέντε διαφορετικά χρώματα καθώς τα παιδιά κάνουν την βόλτα τους. Οι μαλακοί πλαστικοί λαμπτήρες τροφοδοτούνται από μπαταρίες AA που αντικαθίστανται εύκολα μέσω της απλής περιστρεφόμενης κλειδαριάς μας.

banner title

Τροχοί LED

Φώτα που δεν χρειάζονται μπαταρίες και δεν τελειώνουν ποτέ; Απίστευτο και όμως αληθινό! Τα έξυπνα επαγωγικά LED μας τροφοδοτούνται από την ενέργεια που δημιουργούν τα παιδιά καθώς πατινάρουν - παράγοντας φως για να προσθέσει λίγη μαγεία στα ταξίδια και να κρατήσει τα παιδιά ασφαλή τις πιο σκοτεινές μέρες.

banner title

Βάζοντας το...λουξ στο deluxe!

Ανοδιωμένο έγχρωμο στέλεχος τιμονιού για επιπλέον προστασία από τη φθορά. Επικάλυψη σιλικόνης για επιπλέον σταθερότητα στην σανίδα με η οποία είναι ενισχυμένη από υαλοβάμβακα. Εντυπωσιακό αυξημένο όριο βάρους. Και φυσικά το ρυθμιζόμενο τιμόνι μας. Η πιο εκλεπτυσμένη βόλτα στην πόλη.

banner title

Σύστημα αλλαγής κατεύθυνσης με το σώμα

Τα παιδιά γέρνουν, και το πατίνι στρίβει με τον ίδιο τρόπο. Είναι τόσο απλό. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημά μας κάνει την οδήγηση παιχνίδι, ακόμα και για τα πολύ μικρά παιδιά. Και εδώ είναι το πραγματικά έξυπνο μέρος - τα παιδιά χτίζουν τον συντονισμό, την ισορροπία και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες καθώς πατινάρουν.

banner title

Συχνές Ερωτήσεις

Το πρώτο σκούτερ του είδους του που έχει φωτιζόμενους τροχούς και τιμόνι που φωτίζουν μαγικά. Τα παιδιά απλώς αγγίζουν το τιμόνι και τα φώτα δείχνουν το δρόμο.


Περιστρέφεται μέσα από 5 διαφορετικά χρωματιστά φώτα. Όταν δεν το αγγίζετε, τα φώτα του τιμονιού σβήνουν. Επιπλέον, οι επαγωγικοί τροχοί LED ανάβουν όταν γυρίζουν οι τροχοί.

Αυτό το σκούτερ είναι κατάλληλο για ηλικίες 2-5 ετών.

Το σκούτερ ζυγίζει 1,8 κιλά

Ναι, το τιμόνι είναι ρυθμιζόμενο, ώστε τα παιδιά να μπορούν να ξεκινήσουν το σκούτερ ακόμα νωρίτερα. Το χαμηλότερο ύψος είναι 49 cm, το υψηλότερο ύψος του τιμονιού είναι 68 cm.

Κατά κανόνα, το επάνω μέρος του τιμονιού πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον αφαλό του παιδιού σας όταν κάνει σκούτερ.

Το σκούτερ δεν διπλώνει αλλά το τιμόνι μπορεί να αφαιρεθεί από τη βάση με ένα κλικ. Αυτό σημαίνει ότι το σκούτερ μπορεί να ξαπλώσει τέλεια για την αποθήκευση της μεταφοράς.

Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει. Απλώς ξεβιδώστε το περίβλημα του φωτός και αντικαταστήστε τις μπαταρίες. Τα φώτα τροφοδοτούνται από 2 μπαταρίες ΑΑ.

Οι λυχνίες LED ανάβουν όταν το παιδί σας αγγίζει το τιμόνι. Τροφοδοτούνται από μπαταρίες AA, επομένως έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής (και φυσικά μπορούν εύκολα να τροφοδοτηθούν ξανά με νέες μπαταρίες).

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας αφής κάνει τα φώτα LED στο τιμόνι να αρχίζουν να ανάβουν μόλις τα αγγίξετε.

Οι στιβαρές φωτιζόμενες μπάλες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό και είναι αδιάβροχες.