Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Ποιο είναι το καλύτερο σκούτερ για παιδιά 5 ετών;

Ποιο είναι το καλύτερο σκούτερ για παιδιά 5 ετών;-image

Στην ηλικία των πέντε ετών τα περισσότερα παιδιά θα είναι έτοιμα να προχωρήσουν από το πρώτο τους σκούτερ, σε κάτι λίγο μεγαλύτερο και πιο ικανό να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις του παιδιού σε αυτήν την ηλικία.


Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές scooter για παιδιά στην αγορά, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ένα μικρό πονοκέφαλο, κατά την έρευνα αγοράς του, ώστε να γίνει η καταλληλότερη επιλογή σκούτερ, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού.

 

Ποιος τύπος σκούτερ είναι καλύτερος για ένα παιδί 5 ετών;


Αυτό εξαρτάται από το 5χρονο παιδί σας, όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχουν και επιλογές που ταιριάζουν σε όλα τα παιδάκια. Υπάρχουν 2 τύποι πατινιών σκούτερ στην συλλογή της Micro-scooters, για αυτές τις ηλικίες, τα μοντέλα Maxi Micro Deluxe LED  με 3 τροχούς & Micro Sprite με δύο τροχούς.


Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αυτών των τύπων scooter, μαζί με αυτά και τα νέα μοντέλα που ήρθαν φέτος, όπως:




Στο άρθρο αυτό θα μάθετε όλες τις επιλογές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο σκούτερ για το 5χρονο παιδί σας.


Τι ύψος σκούτερ για παιδιά 5 ετών;


Ένας γενικός κανόνας από εμπειρία είναι, ότι το τιμόνι του σκούτερ για το παιδί σας θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον αφαλό του, για να επιτρέπει την πιο άνετη θέση σκούτερ.

Το συνιστάμενο ελάχιστο ύψος αναβάτη για τα τρίτροχα σκούτερ Maxi και τα δίτροχα σκούτερ Sprite είναι 110 cm.


Τρίτροχα σκούτερ για παιδιά 5 ετών και πάνω


Για τους λιγότερο σίγουρους στις οδηγητικές ικανότητες πατινιού του παιδιού τους, ένα σκούτερ με 3 τροχούς θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Εάν το 5χρονο παιδί σας δεν έχει κατακτήσει ακόμα ένα pushbike χωρίς τους ειδικούς σταθεροποιητές με το σύστημα lean-n-steer, μπορεί να χρειάζεται ακόμα τρεις τροχούς για ισορροπία.


Τα σκούτερ με 3 τροχούς είναι «διαισθητικά» στην οδήγηση, το παιδί απλώς γέρνει το σώμα του προς την κατεύθυνση που θέλει να πάει και το πατίνι ανταποκρίνεται. Ιδανικό για παιδιά που είχαν προηγουμένως ένα Mini Micro με 3 τροχούς, καθώς θα είναι συνηθισμένοι στο στυλ του σκούτερ και θα κάνουν μια απρόσκοπτη μετάβαση στο μεγαλύτερο σκούτερ τους.

Γενικά, τα τρίτροχα σκούτερ για μεγαλύτερα παιδιά θα εξακολουθούν να έχουν ρυθμιζόμενο τιμόνι, έτσι ώστε το σκούτερ να μπορεί να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού. Οι πιο πλατιές σανίδες και τα μεγαλύτερα φρένα, είναι επίσης κατασκευασμένα γι’ αυτό το εύρος ηλικιών, όπου μπορούν να ανταποκριθούν άψογα μεγαλύτερα πόδια.



Μερικά από τα μειονεκτήματα των πατινιών με 3τροχούς είναι ότι μπορεί να είναι ογκώδη κατά την αποθήκευση και την μεταφορά τους. Ορισμένα μοντέλα, ωστόσο, όπως το Maxi Micro Deluxe LED Foldable Scooter, ενσωματώνουν ένα αναδιπλούμενο τιμόνι που σας επιτρέπει να διπλώνετε εύκολα το σκούτερ, για να μπορεί εύκολα να χωράει στους περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, όπως είναι ένα ντουλάπι, το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου ή να το μεταφέρετε από το σχολείο.



 Δίτροχα σκούτερ για παιδιά 5 ετών και πάνω


Για να οδηγήσει το παιδί σας ένα δίτροχο σκούτερ θα πρέπει να είσαστε σίγουροι για τις ικανότητες του στην ισορροπία. Αν το παιδί σας είναι ικανοί να οδηγήσει ένα ποδήλατο χωρίς σταθεροποιητές, θα είναι σε θέση να μάθει πολύ σύντομα να οδηγεί με ευχέρεια ένα πατίνι με δύο τροχούς και να κατακτήσει το σύστημα διεύθυνσης του, που μοιάζει με αυτό του ποδηλάτου, όπου θα πρέπει να γυρνάει το τιμόνι για την αλλαγή της κατεύθυνσης, χωρίς να χρειάζεται να γείρει το σώμα του.



Η εμφάνιση των πατινιών με 2 τροχούς είναι πλέον ίδια με τα scooter για ενήλικες.


Τα περισσότερα δίτροχα σκούτερ είναι αναδιπλούμενα και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τα αντίστοιχα τρίτροχα.

Τα δίτροχα σκούτερ μπορούν να έχουν μικρούς τροχούς, για όσους θέλουν ένα χαλαρό, ελαφρύ και πιο compact σκούτερ ή μεγαλύτερους τροχούς, για πιο ομαλή και γρήγορη οδήγηση σε μεγαλύτερες αποστάσεις.


Πως μπορώ να κρατήσω το 5χρονο παιδί μου ασφαλές κατά την οδήγηση του σκούτερ;



Ο πρώτος και κύριος κανόνας είναι να φοράει πάντα σωστά τοποθετημένο το κράνος όταν οδηγείτε σκούτερ!


Οι πωλητές σκούτερ Micro και άλλοι πωλητές σκούτερ προσφέρουν μια σειρά από κράνη και άλλο εξοπλισμό ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί ρητά με γνώμονα την ασφάλεια του παιδιού σας και τηρώντας όλα τα πρότυπα ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Micro παρέχει επίσης πάντα, έναν εύχρηστο οδηγό τοποθέτησης κράνους.


Να προτιμάτε ομαλούς δρόμους και αυλές όπου είναι δυνατόν – τα περισσότερα σκούτερ δεν έχουν σχεδιαστεί για χρήση εκτός δρόμου και θα υποστούν φθορές, εάν χρησιμοποιούνται τακτικά σε τέτοιο έδαφος.


Εκτός κι αν το σκούτερ σας είναι ειδικό σκούτερ για κόλπα, όπως η ποικιλία πατινιών Chilli για κόλπα της Micro. Τα σκούτερ stunt δεν είναι αναδιπλούμενα και διαθέτουν μονοκόμματο τιμόνι, χωρίς την δυνατότητα ρύθμισης του, για να τους δίνουν τη δύναμη να αντέχουν τις πρόσθετες κρούσεις από τα άλματα και τα κόλπα. Τα σκούτερ stunt είναι διαθέσιμα για παιδιά 5 ετών, για παράδειγμα το Micro Ramp, αλλά η πλειοψηφία απευθύνεται σε μεγαλύτερα και ψηλότερα παιδιά.


Όποιο σκούτερ κι αν επιλέξετε για το 5χρονο παιδί σας, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να κάνετε το σκούτερ του παιδιού σας τόσο μοναδικό, όσο είναι και το ίδιο :) Τα παιδικά σκούτερ για παιδιά 5 ετών διατίθενται σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων με επιλογές για να προσθέσετε φωτεινούς τροχούς, αξεσουάρ, ακόμη και να το προσωποποιήσετε γράφοντας το όνομά του, στην σανίδα.