Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Πατίνι 4in1 Micro Mini2Grow

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: Mini2Grow
€ 139,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Σαν micro, έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό, τη μηχανική και την κατασκευή πατινιών που έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν.


Όλη η τεχνογνωσία μας έχει περαστεί στο ολοκαίνουργιο πατίνι 4in1 Mini 2 Grow. Μια καινοτομία στα πατίνια νηπίων.


Ένα πολυπροσαρμόσιμο πατίνι για βόλτα, περπατούρα, πατίνι για νήπια και πατίνι για παδιά. Τέλεια προσαρμοσμένο για να ταιριάζει σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού σας.


Ένα προϊόν που θα διαρκέσει το παιδί σας από τα πρώτα του βήματα μέχρι τον πρώτο του χρόνο στο σχολείο.


Το Πατίνι 4in1 Mini 2 Grow έχει σχεδιαστεί για να επιβιώνει για χρόνια. Να αντέχει σε χιλιάδες περιπέτειες. Για να είναι το τέλειο συνοδευτικό καθώς το παιδί σας μεγαλώνει από την ηλικία του 1 έως την ηλικία των 6 ετών.


Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται οι μπαταρίες, απαιτούνται μπαταρίες 2 x AA 1,5V

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 1-6 Ετών
Βάρος: 3.48kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 110cm
Μέγιστο Βάρος: 20Kg με το κάθισμα 50Kg Χωρίς

Περιγραφή

Στάδιο 1 - 12 μηνών και άνω – Ride On Parent Steered Trike

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βγείτε έξω με το μικρό παιδί σας. Το ρυθμιζόμενο κάθισμα, τα υποπόδια και η λαβή του τιμονιού σας δίνουν τον απόλυτο έλεγχο. Βοηθήστε να χτίσετε την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας καθώς αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

banner title

Στάδιο 2 – 18 μηνών και άνω – Ανεξάρτητο Ride-On Trike

Καθώς μεγαλώνουν, αφαιρέστε το τιμόνι γονέα και το μικρό σας έχει ένα πατίνι που είναι ρυθμιζόμενο, εύκολο στη διαχείριση και διασκεδαστικό. Για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Προωθώντας τις πρώτες περιπέτειες.

banner title

Στάδιο 3 – 2 ετών και άνω - Το Πρώτο μου Mini Micro

Όταν τα παιδί είναι έτοιμο αφαιρούμε το κάθισμα. Η λαβή τιμονιού γονέα γίνεται ένα ρυθμιζόμενο τιμόνι για να σχηματίσει το πρώτο σκούτερ του παιδιού σας. Φωτιζόμενοι τροχοί και ρυθμιζόμενο τιμόνι. Ισχυρό πίσω φρένο. Όλα όσα χρειάζεστε για το πρώτο πατίνι του μικρού σας.

banner title

Στάδιο 4 – Από ηλικίες 3 έως 6 ετών - Το Μεγάλο μου Μίνι Micro

Καθώς μεγαλώνουν τόσο μεγαλώνει και το πατίνι τους. Μάλιστα, το Mini 2 Grow θα αντέξει μέχρι την ηλικία των 6. Για χρόνια περιπέτειας. Για χιλιάδες χαμόγελα.

banner title

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο από 12 μηνών έως 6 ετών

Ride on parent-steered Trike • Independent Ride On • My First Mini Micro • Grown Up Mini Micro 4 products in 1 to last your child from their first steps to their first year of school.

Παρακολουθήστε το βίντεο του unboxing εδώ.

Τα φώτα του τιμονιού απαιτούν μπαταρίες 2xAA. Δεν περιλαμβάνονται στο κουτί λόγω περιορισμών αποστολής.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών - καλέστε μας στο 213 0426575 ή αγοράστε τα ηλεκτρονικά εδώ.

Οδηγήστε με ασφάλεια με τη σειρά μας από κράνη, κουδούνια και φώτα. Εξερευνήστε τα εδώ.

Συνιστούμε πάντα στα παιδιά να φορούν κράνη όταν κάνουν πατίνι . Προσφέρουμε επίσης μια σειρά αξεσουάρ για να βοηθήσουμε τα παιδιά να διασφαλίσουν ότι τα βλέπουν και τα ακούνε όταν βγαίνουν στο πατίνι τους. Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε όλα τα αξεσουάρ μας.

Κάθε προϊόν Micro έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί. Δείξτε του λίγη αγάπη και θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Επισκεφτείτε τον εύχρηστο οδηγό μας για να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πατίνι σας.