Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές
Πατίνι Mini Micro Deluxe Glow LED
Πατίνι Mini Micro Deluxe Glow LED
Πατίνι Mini Micro Deluxe Glow LED
Πατίνι Mini Micro Deluxe Glow LED
Νέο!

Πατίνι Mini Micro Deluxe Glow LED

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: minimicrodeluxeglow
€ 109,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Μετατρέψτε τον χρόνο παιχνιδιού του παιδιού σας σε μια λαμπερή, μαγική εμπειρία με το Mini Micro Deluxe Glow LED! Ένα σκούτερ που ζωντανεύει στο σκοτάδι, με σανίδα, λαβές, φρένο, ακόμη και το λογότυπο του τιμονιού, φωτίζουν μυστικά χωρίς μπαταρίες. Τροφοδοτούνται μόνο από το ηλιακό ή το τεχνητό φως UV, τα φωτεινά στοιχεία προσφέρουν ένα απολαυστικό θέαμα. Αλλά η μαγεία δεν τελειώνει εδώ: οι τροχοί LED προσθέτουν μια επιπλέον λάμψη, ενισχύοντας τη διασκέδαση και την ορατότητα σε κάθε βόλτα.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια και τον ενθουσιασμό, αυτό το σκούτερ διασφαλίζει ότι κάθε ταξίδι είναι συναρπαστικό και ασφαλές για τους νεαρούς εξερευνητές. Το τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος προσαρμόζεται τέλεια στο παιδί σας καθώς μεγαλώνει. Κατάλληλο για ηλικίες 2 έως 5 ετών. Το ποδαράκι με αντιολισθητική επίστρωση εγγυάται σταθερότητα και έλεγχο, κάνονταςτο παιδί σας να είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση σε κάθε περιπέτεια του με το scooter.

Φτιαγμένο σε συνεργασία με ειδικούς γιατρούς, το Mini Micro Deluxe Glow LED δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης. Το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα διεύθυνσης, ενθαρρύνει το ενεργό παιχνίδι, προάγοντας την ισορροπία και τις κινητικές δεξιότητες. Βουτήξτε σε έναν κόσμο περιπετειών που λάμπει και υποστηρίξτε την ανάπτυξη του παιδιού σας με διασκεδαστικό, αλλά και ουσιαστικό τρόπο. Αφήστε το Mini Micro Deluxe Glow LED να φωτίσει τον κόσμο τους και δείτε να λάμπουν πιο φωτεινά με κάθε βόλτα!

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 2-5 Ετών
Βάρος: 1.9kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 110cm
Μέγιστο Βάρος: 50kg