Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Ποδήλατο Ισορροπίας Micro Dino

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: balancebikedino
€ 139,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Οδηγήστε τον δεινόσαυρο σας!

Τι πιο διασκεδαστικό από το να μάθετε να οδηγείτε με τον δικό σας φιλικό δεινόσαυρο ως σύντροφο; Το Balance Bike Dino μας συνδυάζει την ποιότητα Micro με ένα μοναδικό σχέδιο 3D dino. Με ένα εξαιρετικά ελαφρύ σκελετό μαγνησίου για εύκολους ελιγμούς και χωρίς προβλήματα ανάβαση/κατάβαση, τα μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη δυνατή αρχή στην οδήγηση ποδηλάτου. Με ρυθμιζόμενη σε ύψος σέλα και τροχούς EVA 280mm για απόλυτη άνεση. Ο περιοριστής περιστροφής είναι ένα φανταστικό χαρακτηριστικό ασφαλείας που διασφαλίζει ότι το παιδί σας δεν μπορεί να κάνει απότομες στροφές που μπορεί να το οδηγήσουν να πέσει. Το να μάθετε να οδηγείτε ένα ποδήλατο ισορροπίας θα δημιουργήσετε την ισορροπία, την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της ανεξαρτησίας του παιδιού σας – με πολλά γέλια στην πορεία.

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 2-5 Ετών
Βάρος: 2.8kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 100cm
Μέγιστο Βάρος: 50Kg

Περιγραφή

Καθησυχαστική σταθερότητα

Τα ελαστικά μας 11 ιντσών προσφέρουν απαράμιλλη σταθερότητα για να βοηθήσουν τους νέους αναβάτες να κατακτήσουν την τέχνη της ισορροπίας σε δύο τροχούς. Συμπληρώνεται από την πίσω ανάρτησή μας για προστασία από ανώμαλο έδαφος.

banner title

Προσαρμόζεται καθώς μεγαλώνουν

Μακριά πόδια ή κοντά πόδια σας έχουμε καλύψει. Η ρυθμιζόμενη σε ύψος σέλα μας σημαίνει ότι κάθε παιδί μπορεί να διατηρήσει την τέλεια θέση καθώς μεγαλώνει.

banner title

Dino-διασκέδαση

Το παιχνιδιάρικο σχέδιο dino μας έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίζει τους ατρόμητους νέους αναβάτες με λίγη διασκέδαση. Το μόνο δύσκολο κομμάτι θα είναι να αποφασίσετε ποιο χρώμα θα διαλέξετε.

banner title

Φτιαγμένο για να διαρκεί

Κατασκευασμένο με ανταλλακτικά για να διαρκέσει μια ζωή...ποδήλατο! Δοκιμασμένο για να αντέχει στις πιο δύσκολες περιπέτειες. Σχεδιασμένο για ανάπτυξη και προσαρμογή.

banner title