Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα πατίνια! Διεθνείς & Ασφαλείς Αποστολές

Πατίνι Maxi Micro Deluxe Αναδιπλούμενο LED

Εγγύηση Micro® 2 Ετών
SKU: scootermaximicrodeluxefoldableled
€ 169,90
Επιλέξτε Χρώμα
Στο Καλάθι

Ζητήσατε το κορυφαίο πατίνι Maxi Micro Deluxe Foldable LED και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας το παραδώσουμε.


Χάρη σε εσάς, το πολυβραβευμένο μας Maxi Micro είναι πλέον γεμάτο δυνατότητες όπως ποτέ πριν.


Ένα αναδιπλούμενο σύστημα με ένα κλικ κάνει τη μεταφορά και την αποθήκευση παιχνίδι. Κουβαλήστε το. Αποθηκεύστε το. Βάλτε το στο πορτμπαγκάζ. Ένα κλικ τα κάνει όλα.


Οι έξυπνοι LED τροχοί μας χρησιμοποιούν επαγωγική ενέργεια για να μετατρέψουν την ισχύ που δημιουργούν τα παιδιά καθώς κινούνται σε έντονο λευκό φως. Χωρίς μπαταρίες. Κανένα πρόβλημα. Μόνο μια λάμψη για να φωτίσει τα πιο σκοτεινά βράδια και να φωτίσει τις πιο συνηθισμένες μέρες.


Ένα έξυπνο τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος σημαίνει ότι το πατίνι μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας. Ο πατενταρισμένος μηχανισμός «lean-to-steer» της Micro έχει βοηθήσει εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν να οδηγούν πατίνι. Πιο διαισθητικό, πιο απλό και ας το παραδεχτούμε, πιο διασκεδαστικό - είναι σαν να σερφάρει στο πεζοδρόμιο - το παιδί σας απλώς κλίνει προς την κατεύθυνση που θέλει να κατευθυνθεί.


Το έγχρωμο ανοδιωμένο στέλεχος του τιμονιού όχι μόνο ξεχωρίζει από το πλήθος αλλά επιβιώνει και στα πιο σκληρά χτυπήματα.


Το Maxi Deluxe LED διαθέτει σανίδα κατασκευασμένη από εύκαμπτο PAGF (ενισχυμένο υαλοβάμβακα) και ένα στρώμα αντιολισθητικής σιλικόνης διπλής έγχυσης που βοηθά να κρατούν τα πόδια των παιδιών σταθερά, ακόμα και σε βρεγμένο καιρό.


Με το πρωτοποριακό μας σύστημα πέδησης που ανταποκρίνεται στο παραμικρό άγγιγμα, τις θερμοπλαστικές λαβές από καουτσούκ χωρίς τοξίνες που καταφέρνουν να είναι εξαιρετικά μαλακές και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικές, καθώς και τροχούς πολυουρεθάνης για ατελείωτες περιπέτειες.


Το Maxi Deluxe LED είναι αυτό που πρέπει να είναι όλα τα παιδικά πατίνια. Όμορφα μελετημένο, έμπειρα σχεδιασμένο.


Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να διαρκεί.

Ιδανικό για:
Ηλικίες: 5 - 12 Ετών
Βάρος: 2.5kg
Ύψος Αναβάτη: Έως 152cm
Μέγιστο Βάρος: 50Kg

Περιγραφή

Τροχοί LED που ενεργοποιούνται με κίνηση!

Φώτα που τροφοδοτούνται από τα παιδιά. Τα έξυπνα επαγωγικά LED μας τροφοδοτούνται από την ενέργεια που δημιουργούν τα παιδιά καθώς πατινάρουν - παράγοντας έντονο λευκό φως για να προσθέσει λίγη μαγεία σε κάθε ταξίδι και να βοηθήσει τα παιδιά να διατηρούνται ασφαλή τις πιο σκοτεινές μέρες.

banner title

Δίπλωμα με ένα κλικ

Με ένα κλικ το Foldable Deluxe μας διπλώνει σε ένα ελαφρύ δέμα που μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα. Για hop on - hop off βόλτες. Για σπίτια χωρίς ακαταστασία. Για την ελευθερία να μεταφέρετε το Micro σας οπουδήποτε. Με μηδενικό συμβιβασμό στη βόλτα που αγαπούν τα παιδιά.

banner title

Βάζοντας το...λουξ στο deluxe!

Ανοδιωμένο έγχρωμο στέλεχος τιμονιού για επιπλέον προστασία από τη φθορά. Επικάλυψη σιλικόνης για επιπλέον σταθερότητα στην σανίδα με η οποία είναι ενισχυμένη από υαλοβάμβακα. Εντυπωσιακό αυξημένο όριο βάρους. Και φυσικά το ρυθμιζόμενο τιμόνι μας. Η πιο εκλεπτυσμένη βόλτα στην πόλη.

banner title

Φτιαγμένο για να αντοχή

Κατασκευασμένο με ανταλλακτικά που μπορούν να αντικατασταθούν, ώστε αν κάτι σπάσει να μπορεί να επισκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Για χρόνια χρήσης. Καλύτερα για σένα. Καλύτερα για το περιβάλλον.

banner title